×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe look voor Katy Perry na breuk met Orlando Bloom

03.03.2017 -

Katy Perry heeft donderdag een nieuw kapsel genomen. Ze heeft haar haar kort laten knippen en laten blonderen, waarmee ze volgens haar volgers opvallend veel lijkt op zangeres Miley Cyrus. Perry plaatste een aantal foto's en video's op Instagram en Snapchat van haar nieuwe kapsel en ze sprak op Twitter over haar break-up met acteur Orlando Bloom.


"Wat dacht je van een nieuwe manier van denken voor 2017", schreef de Chained to the Rhythm-zangeres. "Je kan nog steeds vrienden zijn en houden van je ex-partners! Niemand is een slachtoffer of een slechterik!", aldus Katy op Twitter over de relatie met Bloom.

Woensdag liet een woordvoerder van het stel weten dat de twee elkaar "respectvol en met liefde de ruimte geven". Volgens Us Weekly kwamen de twee met een verklaring om geruchten over een breuk voor te zijn. De twee hadden ruim een jaar een relatie.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Instagram Katy Perry

Reacties