×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dronken Ed Sheeran sloeg Justin Bieber

02.03.2017 -

Ed Sheeran had zichzelf een tijdje geleden niet helemaal meer onder controle toen hij dronken was. De zanger sloeg Justin Bieber toen per ongeluk met een golfclub in zijn gezicht.


Dat gebeurde tijdens een nachtelijk avontuur in Japan. Ed was daar met de Canadese superster. “Ik raakte hem vol op zijn wang”, zegt Ed in The Guardian. Hij was op dat moment dronken, terwijl Justin nuchter was. “We gingen naar een golfbaan. Hij ging op de grond liggen, stopte een golfbal in z’n mond en zei me dat ik de bal moest wegslaan. Ik dacht nog: ik moet goed richten, en daar ging ik.”

In plaats van de bal te raken, sloeg Ed met de golfclub tegen het hoofd van Justin. Hij hoorde op dat moment een dof geluid. “Zijn bodyguard keek me vol afschuw aan”, vertelt Ed. Hij liet in het midden of de Canadese zanger letsel opliep tijdens het golfavontuur.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties