×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Nicolette Kluijver krijgt prachtig cadeau

28.02.2017 -

Nicolette Kluijver en haar gezin gaan door een moeilijke tijd. Bij de presentatrice is een voorstadium van longkanker ontdekt en daarvoor moet ze binnenkort onder het mes. Vandaag werd het leed iets verzacht, want Nicolette kreeg een prachtig cadeau.


'Het beste cadeautje ever', schrijft ze bij een video van het presentje. Eerst is alleen een grote doos te zien, maar niet veel later springt daar oudste dochter Isabella uit.

Nicolette heeft onlangs al haar werk neergelegd nadat de ziekte bij haar werd ontdekt. Gisteren vertelde haar goede vriend Dennis Weening dat er gelukkig geen sprake is van uitzaaiingen. Binnenkort wordt een deel van de linkerlong van de presentatrice verwijderd. 

 

Het beste cadeautje ever!!!

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Foto: Instagram Nicolette Kluijver

Reacties