×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Uitspraak in zaak Patricia Paay op 12 april

27.02.2017 -

De rechtbank in Haarlem doet op 12 april uitspraak in de zaak over het geschil tussen Patricia Paay en haar voormalige zakenpartner Maarten Oostvogel. Dat liet haar advocaat Johan Langelaar maandag na afloop weten.


De zaak diende achter gesloten deuren, maar voor de rechtbank stond de nodige pers de voormalig zangeres op te wachten. Na een uur kwamen beide partijen de zaal uit. Volgens Langelaar verliep de zaak ,,naar verwachting''. ,,We hebben de rechter informatie kunnen geven.''

Paay zei na afloop ,,Ik mag niks zeggen''. Wel antwoordde ze op de vraag of ze vertrouwen heeft in de goede afloop van de zaak: ,,Ik heb vertrouwen in mezelf. Altijd.'' Daarop stapte ze snel de auto in. Oostvogel liep weg zonder iets te zeggen.

Paay ligt al langer in de clinch met haar voormalig zakenpartner. Ze verbond haar naam aan de pantylijn La Paay van de textielondernemer maar de samenwerking liep vorig jaar spaak na een ruzie. Zij zegt nog veel geld van hem tegoed te hebben.

De zaak kwam in de belangstelling na een uitgelekte seksvideo van Paay. Zij heeft gesuggereerd dat Oostvogel iets te maken heeft met de verspreiding van de tape. Die ontkent dat.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties