×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wat een show! De meest memorabele momenten van de Oscars 2017

27.02.2017 -

Iedereen heeft het vandaag natuurlijk over de envelopegate, maar dat is niet het enige wat is gebeurd bij de Oscars dit jaar. Er werden gemene tweets voorgelezen, de president werd getwitterd en een tourbus vol toeristen kwam de zaal binnen. Deze en meer momenten mag je niet missen!


De openingsmonoloog van Jimmy Kimmel
Vooral de nieuwe president Donald Trump moest het ontgelden in de openingsmonoloog van host Jimmy Kimmel. Maar hij was niet de enige...

Justin Timberlake en John Legend treden op met Oscargenomineerde nummers
Justin zong zijn genomineerde nummer Can't Stop The Feeling van Trolls en John verkondigde City Of Stars en Audition uit La La Land, waar hij zelf in mee speelde ook. 

Oscars Mean Tweets
Jimmy Kimmel heeft een terugkerend onderdeel in zijn talkshow waarin hij sterren gemene tweets laat voorlezen. Een Oscars-editie kon niet ontbreken tijdens de show van de prijsuitreiking. 

Fans mogen naar binnen
Jimmy Kimmel liet een bus vol toeristen naar binnen. De mobieltjes werden natuurlijk meteen in de gezichten van de sterren gedrukt.

Snoep van Jimmy Kimmel
De sterren hadden honger, dus Jimmy verzorgt een lekkere snack. Uit de lucht laat hij snoep verzorgen voor de celebs. 

Jimmy Kimmel stuurt tweets naar Donald Trump
Natuurlijk kan hij een tweet over Meryl Streep niet voorbij laten gaan. 

Envelopegate
Warren Beatty riep per ongeluk de verkeerde film uit tot beste film. 

Foto: YouTube

Reacties