×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex *NSYNC-zanger Lance Bass geopereerd aan blinde darm

27.02.2017 -

Lance Bass keek de Oscars zondagavond samen met zijn echtgenoot vanuit een ziekenhuisbed. Het voormalige bandlid van boyband *NSYNC kreeg zondag last van ernstige buikpijn en bleek een acute blindedarmontsteking te hebben.


"Deze dag kreeg een vreemde wending. Ik werd wakker met buikpijn. Een paar uur later en ik ben een blinde darm lichter!", schreef de zanger bij een foto in zijn ziekbed op Instagram. "Oscars kijken vanuit mijn kamer!", vervolgde Bass. Hij kan vanuit bed zijn voormalige *NSYNC-collega Justin Timberlake aanmoedigen die is genomineerd voor een Oscar voor beste song voor een speelfilm met het nummer Can't Stop The Feeling.

De 37-jarige zanger bedankte ook zijn echtgenoot, Michael Turchin, die hem steunde. "Mijn man is geweldig", schreef het voormalige *NSYNC-lid. "Het is fijn een partner te hebben in dit soort situaties", vervolgde Bass.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Lance Bass

Reacties