×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Knieoperatie voor Lionel Richie

24.02.2017 -

Even geen Dancing On The Ceiling voor Lionel Richie. De zanger is herstellende van een operatie aan zijn knie en heeft daardoor een concerttour met Mariah Carey moeten uitstellen.


Richie kampte al langer met pijnlijke knieproblemen en is daar afgelopen maand aan geopereerd. Door complicaties zou de wond niet naar verwachting zijn hersteld, meldt TMZ op basis van ingewijden.

De voormalig Commodores-zanger zou op 15 maart in Baltimore beginnen aan zijn concerten met Mariah Carey. Door het uitstel is nu het plan om de tour van 35 concerten in de zomer te laten beginnen. Na Baltimore zal het gelegenheidsduo onder meer op podia in Chicago, New York, Boston, Detroit in de Hollywood Bowl staan.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties