×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ali B spreekt komst Do in The Voice tegen

24.02.2017 -

Waar Do zweeg over een eventueel juryschap in The Voice of Holland is Ali B een stuk stelliger. Volgens hem is de zangeres absoluut niet de beoogde opvolger van de vertrekkende coach Guus Meeuwis. 'Nee, nee. Do is het niet. Echt, echt niet', zei de rapper vrijdag in de show van Lars Boele op 100%NL.


Do hield vrijdagochtend nog geheimzinnig haar mond in Koffietijd toen haar werd gevraagd of zij de nieuwe coach in de populaire talentenjacht van RTL 4 is. 'Daar kunnen we niets over zeggen', zei de zangeres, die tegelijkertijd niets ontkende.

Al sinds de aankondiging van Guus dat hij er mee ophoudt, wordt gespeculeerd over zijn mogelijke opvolger. Een terugkeer van Anouk is de meest logische, aangezien zij nog een seizoen tegoed heeft. De zangeres was er dit jaar niet bij vanwege de geboorte van haar zesde kind.

Foto: BuzzE

Reacties