×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rechtszaak Patricia Paay achter gesloten deuren

23.02.2017 -

De rechter heeft Patricia Paay donderdag gelijk gegeven: de zaak tegen haar voormalig zakenpartner Maarten Oostvogel vindt achter gesloten deuren plaats. Maandag staan Paay en haar buurman om 11.00 uur voor de rechter in Haarlem.


De diva verbond haar naam aan een pantylijn van textielondernemer Oostvogel en meent nog geld van hem te krijgen. De zaak loopt al langer, maar kwam door de uitgelekte seksvideo’s van Paay in de belangstelling. Volgens de blondine heeft haar voormalig zakenpartner te maken met het opduiken van de pikante beelden. Oostvogel ontkent dat hij iets te maken heeft met de veelbesproken video’s.

Patricia vroeg de rechter woensdag de zaak achter gesloten deuren te behandelen en dat gebeurt dus, meldt het AD. De diva wil privacy na alle commotie om de sekfilmpjes.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties