×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nicolette Kluijver eert echtgenoot na heftig nieuws

23.02.2017 -

Nicolette Kluijver en haar gezin kregen onlangs een keiharde klap te verwerken. Bij de presentatrice is het voorstadium van longkanker ontdekt en daarom heeft ze per direct al haar werkzaamheden neergelegd. Nu eert ze haar steun en toeverlaat, echtgenoot Joost, op social media een dag nadat het nieuws naar buiten kwam.


'Mijn liefde', schrijft ze bij een prachtig kiekje van haarzelf met haar echtgenoot op Instagram. Gisteren plaatste ze de tekst 'als het leven je laat struikelen, maak er dan een salto van.'

Echtgenoot Joost Staudt, met wie Nicolette drie kinderen heeft, zette precies dezelfde tekst online. 'En dan landen we gewoon weer op onze voetjes', tikte hij erbij.

Nicolette moet binnenkort onder het mes. Een deel van haar linker long wordt dan verwijderd. Ze heeft goede hoop op herstel en vraagt om de privacy van haarzelf en haar gezin te respecteren.  

Foto: Reni van Maren

Reacties