×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Au: David Beckham brak tand tijdens het snowboarden

23.02.2017 -

Niet alleen zoon Brooklyn was een brokkenpiloot tijdens de Beckham-skivakantie in Canada, ook David kon er wat van. De voormalig voetballer brak een snijtand en ging na terugkomst in Londen snel naar de tandarts.


Dat schrijft The Sun. Een bron zegt tegen de krant: 'David piepte niet.' Gelukkig voor David zijn z'n looks niet in gevaar. 

David kwam ten val toen hij voor het eerst probeerde te snowboarden. Tijdens zijn voetbalcarrière mocht Beckham niet wintersporten, dus nu kan hij zich eindelijk te buiten gaan aan skiën en snowboarden. 

Inmiddels lijkt het gebitsprobleem van David weer helemaal op te zijn gelost. Gisteren plaatste hij nog een kiekje van zichzelf met een stralende glimlach, zonder ook maar één gebroken tand. 

Het was een vakantie vol ongelukken voor de Beckham-familie. Niet alleen David, maar ook zoon Brooklyn kwam ten val. De 17-jarige Beckham-telg brak zijn sleutelbeen. 

Can't say I'm not impressed with the kids dinner tonight .. Chicken and leek pie with CRUSTY pastry .. @gordongram

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham) op

Foto: Instagram David Beckham

Reacties