×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nick Cannon krijgt zoontje Golden met ex

22.02.2017 -

Nick Cannon heeft zijn derde kind in de armen mogen sluiten. Zijn ex-vriendin Brittany Bell beviel dinsdag van zoon Golden Sagon Cannon. Dat maakte de rapper, acteur en presentator woensdag bekend via social media.


“Het gejammer duurt een nacht, maar vreugde komt in de ochtend!”, schreef Nick bij een foto waarop hij zijn pasgeboren zoon vasthoudt. “Het maakt niet uit hoe hard de wereld is, God herinnert je altijd aan je doel! Welkom op aarde zoon!”

Golden is het derde kind voor Nick, met zijn ex-vrouw Mariah Carey heeft hij de vijfjarige tweeling Moroccan en Monroe. Nick en Brittany hadden na zijn scheiding van Mariah lange tijd een knipperlichtrelatie.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties