×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sjors, Wiet en Jack keren terug in GTST

22.02.2017 -

Martine Hafkamp is niet de enige oude bekende die volgende week weer opduikt in Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook Sjors Langeveld en Wiet en Jack van Houten keren terug in de soap, werd woensdag bekendgemaakt.


Wiet, een rol van Pip Pellens, en Jack, gespeeld door Mark van Eeuwen, verlieten GTST bijna een jaar geleden. Rechercheur Jack ging met zijn zusje Wiet op zoek naar Hafkamp, de ex van hun vader Frits van Houten. Ook Sjors Langeveld, zus van Wiet en Jack en dochter van Martine, is terug, zo werd gemeld in RTL Boulevard.

Dat Martine Hafkamp, een rol van Inge Ipenburg, na jaren terugkeert in soapdorp Meerdijk was al een tijdje bekend. Ipenburg kroop twee keer eerder in de huid van ‘loeder’ Martine: tussen 1990 en 1994 en tussen 2003 en 2005.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties