×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nicolette Kluijver legt per direct werkzaamheden neer vanwege ziekte

22.02.2017 -

Nicolette Kluijver heeft, in overleg met RTL, besloten al haar werkzaamheden per direct stil te leggen. De presentatrice heeft gisteren de uitslag van een biopt genomen uit haar long gekregen en de uitslag is niet goed.


Dat staat in het persbericht dat RTL heeft uitgebracht. 'Gisteren heb ik de uitslag gekregen van een biopt dat is genomen uit mijn linker long. De uitslag is niet goed. De onrustige cellen zijn ontstaan uit de tbc plek die vorig jaar bij mij is vastgesteld. Alles wijst nu op een voorstadium van longkanker. We zijn er op tijd bij en genezing is in mijn situatie heel goed mogelijk', laat Nicolette weten. 

De 32-jarige presentatrice gaat een heftige tijd tegemoet. 'Spoedig wordt een deel van mijn linker long eruit gehaald. Het is slecht nieuws, maar ik ben ergens heel dankbaar dat ik er in dit stadium achter ben gekomen. Dat is een wonder en te danken aan het uitstekende werk van mijn artsen. De kans op genezing is groot, maar het zal een lange weg worden. Gelukkig kun je met anderhalve long goed leven', schrijft ze verder. 

De presentatrice vraagt iedereen om haar privacy en dat vaan haar gezin te respecteren. 'Ik wil graag de rust en ruimte om te genezen. Het komt goed.' RTL wens haar veel positiviteit en kracht toe. 'Wij steunen haar waar wij kunnen.' 

Foto: Reni van Maren

Reacties