Misser! Daphne Deckers herkend in het vliegtuig, maar aangezien voor een ander

Daphne Deckers is natuurlijk een Bekende Nederlander, maar de presentatrice wordt niet door iedereen herkend. Sterker nog, ze wordt zelfs al aangezien voor andere mensen in het vliegtuig.

Daphne stapte in het vliegtuig naar Spanje en kwam naast een man te zitten. Die vroeg meteen of ze was wie hij dacht dat ze was. 'Ik zeg: dat hangt er van af wie jij denkt dat ik ben', schrijft Daphne. Iedereen verwacht natuurlijk dat de man haar heeft herkend, maar niets is minder waar.

'Jij bent Leonie!', zei de man tegen haar. Het model was meteen in verwarring en zei niet Leonie te zijn. De man was echter heilig overtuigd van zijn gelijk. 'Jaaa, echt wel, weet je nog, twintig jaar geleden, met Gerard Joling in het Oranjehotel?' Daphne probeerde hem nog aan het verstand te brengen dat ze echt niet Leonie is, maar de man wil er niets van weten. 

Gelukkig kan Daphne er wel om lachen. 'Je begrijpt: nu ben ik wel heel erg nieuwsgierig naar twintig jaar geleden in het Oranjehotel… Het zal me een feessie zijn geweest!'