×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Misser! Daphne Deckers herkend in het vliegtuig, maar aangezien voor een ander

21.02.2017 -

Daphne Deckers is natuurlijk een Bekende Nederlander, maar de presentatrice wordt niet door iedereen herkend. Sterker nog, ze wordt zelfs al aangezien voor andere mensen in het vliegtuig.


Daphne stapte in het vliegtuig naar Spanje en kwam naast een man te zitten. Die vroeg meteen of ze was wie hij dacht dat ze was. 'Ik zeg: dat hangt er van af wie jij denkt dat ik ben', schrijft Daphne. Iedereen verwacht natuurlijk dat de man haar heeft herkend, maar niets is minder waar.

'Jij bent Leonie!', zei de man tegen haar. Het model was meteen in verwarring en zei niet Leonie te zijn. De man was echter heilig overtuigd van zijn gelijk. 'Jaaa, echt wel, weet je nog, twintig jaar geleden, met Gerard Joling in het Oranjehotel?' Daphne probeerde hem nog aan het verstand te brengen dat ze echt niet Leonie is, maar de man wil er niets van weten. 

Gelukkig kan Daphne er wel om lachen. 'Je begrijpt: nu ben ik wel heel erg nieuwsgierig naar twintig jaar geleden in het Oranjehotel... Het zal me een feessie zijn geweest!'

Foto: Reni van Maren

Reacties