×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

David Cassidy kampt met dementie

21.02.2017 -

David Cassidy lijdt aan dementie. Het 66-jarige voormalig tieneridool vertelt dat hij steeds vergeetachtiger wordt.


Een verrassing was de diagnose niet voor David, wiens opa en moeder ook dement werden. “Ik ontkende het, maar wist eigenlijk ook wel dat het me te wachten stond”, vertelt de zanger aan People.

Het nieuws komt daags na een opmerkelijk en veelbesproken optreden van David. Zondagavond mompelde David in plaats van dat hij zong, vergat hij zijn tekst en stond hij wiebelig op zijn benen. Gefluisterd werd dat de zanger, die jarenlang verslaafd was aan alcohol, dronken was.

Nu hij steeds meer gezondheidsproblemen krijgt, heeft David besloten te stoppen met toeren. Hij wil zich focussen op zijn ‘gezondheid en geluk’. “Ik wil focussen op wat ik ben, wie ik ben en wie ik ben geweest, zonder afleidingen. Ik wil liefhebben. Ik wil van het leven genieten.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties