×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lieve foto: Xander de Buisonjé apetrots op zijn meisjes

20.02.2017 -

Xander de Buisonjé was al een trotse vader van twee zoons, maar nu heeft hij ook nog een dochtertje. Samen met zijn vrouw Sophie heeft hij een meisje gekregen, die ter wereld is gekomen via een draagmoeder, en nu deelt de muzikant een prachtig fotootje van zijn meisjes.


Daarop is te zien hoe mama Sophie dochtertje Céla Lynn een kusje geeft. Het kiekje lijkt geschoten te zijn in Los Angeles, waar het meisje ter wereld kwam op 28 januari. 'Mijn meisjes. Liefde', schrijft Xander erbij. 

Céla werd geboren in de Verenigde Staten, via een draagmoeder. Sophie kon niet nog eens zwanger raken, omdat de kans dat een tumor in haar buik terug zou komen dan te groot was. Céla is het tweede kindje van Xander en Sophie. Samen kregen ze ook al zoon Dex. Met ex Wendy van Dijk kreeg Xander zoon Sem. 

 

Mijn meisjes. #liefde #LosAngeles

Een bericht gedeeld door Xander de Buisonjé (@xdebuisonje) op

Foto: Reni van Maren

Reacties