×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frances Bean Cobain feliciteert overleden papa Kurt Cobain op geboortedag

20.02.2017 -

Vandaag zou Kurt Cobain 50 geworden zijn. Een bijzondere dag voor zijn naasten en helemaal voor zijn dochter Frans Bean Cobain, die haar overleden vader vandaag even in het zonnetje zet.


Ze deelt op social media een handgeschreven briefje. 'Vandaag zou je 50ste verjaardag zijn. Je bent geliefd en je wordt gemist. Bedankt dat je me het leven hebt gegeven. Voor altijd je dochter, Frances Bean Cobain', schrijft ze. 

Frances is het enige kind van Kurt Cobain. Hij kreeg haar samen met Courtney Love. De muzikant van Nirvana overleed rond 5 april 1994. Zijn doodsoorzaak is volgens de officiële lezing zelfmoord, maar er zijn nog steeds genoeg mensen die denken dat hij is vermoord. Frances was toen 2 jaar oud. 

 

February 20th 2017. Happy Birthday.

Een bericht gedeeld door Frances Bean Cobain (@space_witch666) op

 

W I N D O W L I C K E R

Een bericht gedeeld door Frances Bean Cobain (@space_witch666) op

Foto: Instagram Frances Bean Cobain

Reacties