×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoë Saldana voor de derde keer moeder

18.02.2017 -

Zoë Saldana en haar man Marco Perego zijn 13 februari de ouders geworden van hun derde kind, meldt de actrice zaterdag. Het jongetje kreeg de naam Zen. Onbekend is of de baby is geadopteerd. De actrice is de afgelopen negen maanden niet zichtbaar zwanger geweest.


“Marco en ik zijn opgetogen dat we het nieuws van de geboorte van onze zoon Zen met jullie kunnen delen'', schreef de actrice op Instagram. ''We hadden ons niet meer gezegend kunnen voelen. #threeboys… oh boy!”

De 38-jarige Saldana en haar een jaar jongere echtgenoot hebben al twee jongens: de tweeling Cy Aridio en Bowie Ezio. Het stel dat in 2013 trouwde is behoorlijk in de weer met de kinderen. ''We moeten veel geduld hebben en dat krijg je alleen door genoeg rust, en dat is iets dat we niet veel hebben'', vertelde Saldana in januari in het tv-programma Extra’s Mario Lope. Ze voegde daaraan toe dat de tweeling niet altijd even goed meewerkt. ''Deze jongens kunnen uren in een vieze luier zitten stinken. Als ik dan vraag: Zal ik je verschonen? Is het antwoord: neeeeeeeee!''

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties