×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Koning Cambodja ontvangt Angelina Jolie

18.02.2017 -

Angelina Jolie en haar gezin hebben zaterdag een ontmoeting gehad met koning Norodim Sihamoni van Cambodja. De Amerikaanse filmster is in het land om haar film First They Killed My Father te promoten.


Norodim Sihamoni ontving Jolie en haar zes kinderen vlak voor de première in zijn residentie in de stad Siem Reap. Daar was ook de moeder van de koning, Norodom Monineath Sihanouk, bij aanwezig.

First They Killed My Father is gebaseerd op een autobiografie van mensenrechtenactiviste Loung Ung, een vriend van Angelina. Het verhaal gaat over het gewelddadige regime van de Rode Khmer in Cambodja in de jaren zeventig. De film is in zijn geheel opgenomen in het Aziatische land.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties