×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Floortje Dessing vindt relaties ingewikkeld

18.02.2017 -

Floortje Dessing vindt het prima om single te zijn. De presentatrice realiseert zich dondersgoed dat het 'ingewikkeld' is om met haar een relatie te hebben.


"Veel mannen willen geen vrouw zoals ik", zegt Floortje zaterdag in het AD Magazine. "Het is niet dat mijn relaties altijd maar sneuvelen door mijn werk, maar meer dat ik nou niet bepaald het verzorgende type ben dat altijd klaarstaat en met wie het gezellig aan tafel zitten is. Ik ben niet van het huisje-boompje-beestjeprincipe."

Ook trekken veel mannen het niet dat Floortje meer dan zeven maanden per jaar van huis is. "Dat vinden ze ongezellig", vervolgt ze. "Terwijl het met mij nooit saai is, ik kom altijd terug met bijzondere verhalen. Misschien ligt het aan mij: ik kan een tijd bijzonder intensief met een man samenzijn en vervolgens drijven we uit elkaar. Niet omdat hij mij verveelt, maar omdat het zo op de een of andere manier bij mij werkt. Met al mijn exen ben ik nog steeds goed bevriend en met een aantal werk ik ook nog samen."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties