×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gerard Joling met twee heren op stap

17.02.2017 -

Gerard Joling gaat met twee mannen daten. Dat is de verrassende uitkomst van de zoektocht van de Frank en Vrijdag Show naar een heer voor Geer. Vrijdagavond was de ontknoping van de zoektocht bij Radio 538.


De deelnemende mannen krijgen ruimschoots de gelegenheid om zich te presenteren bij Gerard. Die mocht aan het eind zijn keuze maken, maar dat ging niet helemaal goed. De entertainer riep Jurgen uit tot winnaar, maar al snel werd duidelijk dat hij eigenlijk Jacco bedoelde.

“Dan zit ik nu met een enorm probleem”, stamelde Geer toen de vergissing duidelijk werd. Maar hij herpakte zich snel. “Dan ga ik met jullie allebei uit eten”, riep hij. “Dit kan niet. Het is mijn fout.” Iedereen in de studio kon er smakelijk om lachen. “Het is gênant”, riep Geer. “Maar we maken het goed in het ledikant!”

Gerard vond het sympathiek en grappig dat Frank Dane en Jelte van der Goot de zoektocht voor hem hadden georganiseerd. Hij vond het allemaal ‘ongelofelijk leuk’.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties