×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Jennifer Garner vraagt snel scheiding aan’

17.02.2017 -

Bijna twee jaar na haar breuk met Ben Affleck is Jennifer Garner zover dat ze een scheiding aan gaat vragen. De actrice dient de papieren binnenkort in, vertellen ingewijden aan Us Weekly.


Ben en Jennifer, beiden 44 jaar, maakten in juni 2015 bekend dat hun huwelijk na tien jaar op de klippen was gelopen. Scheiden deden de twee echter niet. Omwille van hun kinderen Violet (11), Seraphina (8) en Samuel (4) bleven ze bij elkaar in de buurt wonen en gingen ze meermaals als gezin op vakantie. Waarom Jennifer nu toch heeft besloten een scheiding aan te vragen, is niet bekend.

De acteur en actrice leerden elkaar in 2001 kennen op de set van Pearl Harbor. Jennifer was destijds nog getrouwd met acteur Scott Foley, dat huwelijk strandde in 2004. Bens relatie met Gwyneth Paltrow was ten tijde van de opnamen van Pearl Harbor net gestrand. Van 2002 tot begin 2004 was hij samen met Jennifer Lopez.

Ben en Jennifer Garner vielen voor elkaar tijdens de opnamen van Daredevil, de film die in 2003 verscheen. In juni 2005 beloofden de twee elkaar eeuwige trouw.

Foto: BuzzE

Reacties