×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hoe gaat het met de vorige winnaars van The Voice Of Holland?

17.02.2017 -

De nieuwe The Voice Of Holland wordt vanavond gekozen. Isabel, Thijs, Pleun of Vinchenzo wordt de zevende winnaar van de talentenjacht. Maar hoe gaat het met hun zes voorgangers?


 

 

Seizoen 1 - Ben Saunders
Ben Saunders was de allereerste winnaar van The Voice Of Holland. Zijn single, Kill For A Broken Heart, was een hit en steeg naar nummer 4 in de Nederlandse Top 40. Daarna had Ben nog een aantal bescheiden hitjes, maar zijn laatste single is uit 2014. Dat jaar werd hij ook lid van Satudarah. In 2015 werd hij gearresteerd voor het mishandelen van een verkeersregelaar en hiervoor moest hij een schadevergoeding betalen en kreeg hij een taakstraf. Nu is Ben vooral bezig met zijn tattooshop en verwacht hij zijn tweede kindje, een zoon, met zijn verloofde. 

Seizoen 2 - Iris Kroes

De tweede winnaar van het programma, Iris Kroes, kwam na The Voice met een succesvol album en ging mee op tour met Marco Borsato. Daarna bracht ze een Friestalig album uit en zong ze voor koningin Beatrix in 2013. Dat jaar begon ze ook met een baantje als Guest Entertainer op de Holland America Line. in 2014 begon Iris met een theatertour. Ze schreef de titelsong voor de film Stuk. Ze zong tijdens de nationale herdenkingsdienst naar aanleiding van de MH17-ramp. Vorig jaar heeft Iris nog een theatertour gedaan. 

Seizoen 3 - Leona Philippo 
Leona was niet meteen succesvol. Ze had met haar cover Could You Be Loved de minst succesvolle nummer 2 hit ooit in de Nederlandse Top 40. Daarna heeft ze nog een single uitgebracht. Tegenwoordig is Leona wel te zien in verschillende televisieprogramma's, zoals De Wereld Draait Door, en won ze vorig jaar het programma Maestro. 

Seizoen 4 - Julia van der Toorn
Met haar eigen versie van de Britney Spears-hit Oops!... I Dit It Again trok Julia veel aandacht. Toch hebben haar singles niet heel hoge ogen gegooid. Ze mocht in 2015 wel meedoen aan het programma De Beste Zangers Van Nederland. Vanaf 2015 draagt ze de artiestennaam Julia Zahra en vorig jaar bracht ze Nederlandstalige singles uit. 

Seizoen 5 - O'G3NE
De eerste en tot nu toe enige groep die The Voice Of Holland won. De zusjes Amy, Shelley en Lisa Vol. De dames blijven sindsdien in beeld. Ze mochten op de bühne staan bij de jubileumconcerten van Marco Borsato bij Symphonica in Rosso en in 2016 deden ze mee aan De Beste zangers Van Nederland. Dit jaar reizen ze natuurlijk af naar Kiev om ons te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. 

Seizoen 6 - Maan de Steenwinkel
Maan heeft na het winnen van The Voice al twee hits op haar naam staan en mocht onlangs haar nieuwe single ten gehore brengen bij The Voice Of Holland. Ze zong mee met de Toppers bij hun Kersteditie. Ze won laatst de 100% NL Award voor Doorbraak Van Het Jaar.

Foto: YouTube

Reacties