×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter Quinty Trustfull krijgt rol in GTST

16.02.2017 -

Moïse Trustfull, de 21-jarige dochter van Quinty Trustfull, heeft een rol te pakken in Goede tijden, slechte tijden. Vanaf 3 maart is Moïse in de soap te zien in de rol van Celia van Dam.


''Dit is heel gaaf, echt waanzinnig'', vertelt Moïse aan RTL Boulevard. ''Ik keek eigenlijk al mijn hele leven. Het is een meisjesdroom die uitkomt nu ik een rol krijg." Op de website van RTL Boulevard staat alvast de eerste scène waarin Moïse te zien is, samen met Jette van der Meij en Buddy Vedder.

Moïse: "Celia is een heel leuk en lief meisje, maar ook wel een beetje eigenwijs. Ze werkt nu in de Rozenboom, daar moet ze veel leren want ze wil later een eigen hotel beginnen."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties