×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ed Sheeran presenteert ÷ in RTL Late Night

16.02.2017 -

Ed Sheeran is volgende week in Amsterdam. De singer-songwriter schuift vrijdag aan bij Humberto Tan om zijn nieuwe plaat ÷ (Divide) te lanceren. Dat maakten RTL en Eds platenlabel donderdag bekend.


÷ verschijnt op 3 maart. De eerste twee singles, Shape Of You en Castle On The Hill, leverden Ed al wereldwijde hits op. De nummers verschenen tegelijkertijd, met als gevolg dat Ed in meerdere landen op nummer 1 en nummer 2 in de hitlijsten stond.

'De reacties op mijn nieuwe singles waren overweldigend. Daar kan ik mijn fans niet genoeg voor bedanken', aldus Ed. 'Het nieuwe album ÷ heeft een speciale plek in mijn hart, het is misschien wel mijn beste werk tot nu toe. Ik heb hard mijn best gedaan om terug te komen en vind de release op 3 maart dan ook extreem spannend.'

In RTL Late Night speelt Ed beide nummers, die dan voor het eerst live in Nederland te horen zijn. De singer-songwriter is geen onbekende van de latenightshow van RTL, die de laatste tijd kampt met teruglopende kijkcijfers. Eind 2014 schoof Ed aan bij Humberto toen zijn vorige plaat X (Multiply) verscheen. Toen stonden honderden fans van de zanger op het Rembrandtplein in de hoop een glimp van hem op te vangen.

Foto: BuzzE

Reacties