×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patricia Paay wil smartengeld met 'zes nullen'

14.02.2017 -

Patricia Paay gaat een bedrag met 'minstens vijf en misschien zelfs zes nullen' aan smartengeld eisen van de verantwoordelijken die vorige week een seksvideo van haar op internet verspreidden.


'De absolute grens voor dit soort zaken is bereikt', aldus de raadsman. 'Ik wil ze allemaal veroordeeld hebben voor het schadebedrag. En hoe ze het daarna onderling verdelen, zoeken ze maar uit. Ik pak het geld van degene die het meest heeft, het grootste bedrijf, en hoe die dat dan weer verhaalt op een van de anderen, is zijn probleem.'

Langelaar wil ook GeenStijl aanpakken. De advocaat wil in ieder geval eisen dat de site 'nooit meer iets publiceert van Patricia zonder haar toestemming'.

De 67-jarige Patricia kwam vorige week in opspraak nadat een video op internet opdook waarin ze plasseks heeft. Vrijdag stapte ze naar de politie om aangifte te doen. Naar eigen zeggen werd ze al enige tijd gechanteerd.

Foto: BuzzE

Reacties