×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ed Sheeran geweigerd op eigen feestje

14.02.2017 -

Na zijn goed ontvangen optreden tijdens de Grammy awards, werd Ed Sheeran op de afterparty bij zijn eigen platenlabel Warner zondagnacht minder warm verwelkomd. Volgens de New York Post mocht de zanger niet naar binnen.


De weigering was niet persoonlijk: er waren voor Ed al zoveel mensen naar binnen gegaan, dat het pand volgens de brandweer te vol zou raken met nog meer gasten. Een bron van de krant meldt dat de Brit uitermate beleefd bleef. "Hij begreep dat niemand hier iets aan kon doen."

Ed was niet de enige die in de kou stond zondagnacht; vanwege de hoge opkomst kwamen ook acteur Adrien Brody en radio-dj Pete Tong niet binnen op het feestje.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties