×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sophie de Buisonjé deelt bijzondere foto met draagmoeder

13.02.2017 -

Sophie de Buisonjé heeft de draagmoeder die hun dochtertje Céla op de wereld heeft gezet bedankt op social media. Ze deelde daarbij een foto van haarzelf met de vrouw.


'Er zijn geen woorden die mijn gevoelens kunnen beschrijven over wat jij voor ons hebt gedaan en het meest geweldige cadeau op aarde dat je ons hebt gegeven. Je hebt ons een nieuw leven geschonken. Van onzelf. En daarvoor zullen we altijd dankbaar zijn', schrijft de vrouw van Xander bij het plaatje. 

Sophie mocht zelf niet meer zwanger worden, omdat ze een tumor in haar maag heeft gehad en de kans aanwezig was dat die door de zwangerschap terug zou komen. Dochtertje Céla kwam daarom via de draagmoeder ter wereld op 28 januari. 

Foto: Instagram Sophie de Buisonjé

Reacties