×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eindelijk! Adele bevestigt huwelijk

13.02.2017 -

Adele heeft tijdens de uitreiking van de Grammy's eindelijk bevestigd dat zij en haar vriend Simon Konecki getrouwd zijn. Toen de zangeres de award voor album van het jaar ophaalde, noemde ze Simon in haar dankwoord 'haar man'. 'Ik hou van jullie, mijn manager, mijn man en mijn zoon. Jullie zijn de enige reden dat ik dit doe.'


Al lange tijd doen geruchten de ronde dat Adele en Simon zouden zijn getrouwd. Eind december werd de 28-jarige zangeres in Los Angeles gespot met een nieuwe, goudkleurige ring om haar vinger. Ze zou rond Kerstmis met de 42-jarige Simon in het huwelijk zijn getreden. De twee hebben samen een zoontje, de vierjarige Angelo.

Tijdens de Grammy's stond Adele sowieso al in het middelpunt van de belangstelling. De Britse superster ging met vijf prijzen naar huis en zong een indrukwekkende ode aan de in december overleden George Michael. Dat optreden legde ze even stil vanwege technische problemen.

Foto: BuzzE

Reacties