×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Songfestivalwinnares Lena wordt gechanteerd met naaktfoto's'

13.02.2017 -

De Duitse zangeres Lena Meyer-Landrut wordt gechanteerd. Van de winnares van het Eurovisiesongfestival in 2010 zouden naaktfoto's in omloop zijn op internet. De vooralsnog onbekende dader dreigt meer beelden vrij te geven als ze niet betaalt, schrijven Duitse media op basis van een bericht van Bild.


De beelden zijn vermoedelijk afkomstig van de laptop van de vriend van Lena, die twee jaar geleden uit zijn auto werd gestolen. Hoeveel geld de chanteur eist, is niet bekend.

Lena had eerder al last van ongewenste publiciteit, toen Duitse media kort na haar winst in 2010 haar verleden oprakelden. Ze bleek ooit halfnaakt een liefdesscène te hebben gespeeld in een soap.

De Duitse won het songfestival met het nummer Satellite. Een jaar later deed Lena opnieuw mee aan het liedjesfestijn. Met Taken By A Stranger werd de zangeres tiende.

Foto: BuzzE

Reacties