×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Freek Vonk terug in Nederland

11.02.2017 -

Freek Vonk is weer terug in Nederland. De tv-bioloog, die anderhalve week geleden werd gebeten door een haai, kan nu eindelijk goed uitrusten, zegt hij in een bericht op Facebook.


"Oost west, thuis best! Eindelijk thuis na twee bizarre weken in Miami en op de Bahama's. Nu goed uitrusten", schrijft Freek bij een foto waarop zijn litteken goed te zien is. Voor de gein heeft hij er pleisters op geplakt met zijn beeltenis erop. "En je weet: als je Freeks pleisters maar goed zitten is er niks aan de hand #volgendekeermeedusopreis"

Freek liet donderdag al doorschemeren dat hij terug naar Nederland mocht. De bioloog, die op de Bahama’s opnamen maakte voor zijn nieuwe programma Freek Naar De Haaien, vertelde toen dat zijn '100+' hechtingen er waarschijnlijk maandag uit gaan.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Facebook Freek Vonk

Reacties