×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Yvon Jaspers zoekt eiland

11.02.2017 -

Yvon Jaspers fantaseert over een leven na haar televisiecarrière. "Ik denk serieus weleens: ik stop met alles, we kopen een houten boerderijtje ergens op een Waddeneiland", aldus de presentatrice.


Yvon ziet al een hele toekomst voor zich. "Dan ga ik kookboeken maken, komen er mensen langs in een soort kantine van het leven, waar lekker wordt gegeten, theater te zien is, muziek te horen is, waar ik lekker kook en al de borden zelf heb geboetseerd. Dus misschien moet ik een keer gaan stoppen, anders kom ik daar nooit aan toe."

Volgens Yvon, die vanaf zondag weer boeren aan de vrouw probeert de krijgen in Boer zoekt vrouw, is ze al een beetje begonnen om haar droom te realiseren. "Dat kookboek ben ik aan het maken en ik boetseer borden", zegt ze in het Parool. "Op Vlieland of Texel wonen in zo'n houten boerderijtje lijkt me echt fan-tás-tisch. Ik fantaseer daar elke dag over."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties