×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Joël de Tombe in nieuw seizoen Nieuwe tijden

10.02.2017 -

Joel de Tombe en Jolijn Henneman maken hun opwachting in het tweede seizoen van Nieuwe tijden, de spin-off van Goede tijden, slechte tijden. Dat heeft RTL vrijdag bekendgemaakt. De acteurs trekken als respectievelijk Mark en Elin in in het Utrechtse studentenhuis waar de serie zich afspeelt.


Judith Noyons neemt in het tweede seizoen de rol van Moon over van Vajèn van den Bosch. Verder keren de al bekende gezichten Soy Kroon, Holly Mae Brood, Cecilia Adorée, Serge Mensink en Olaf Ait Tami terug.

Nieuwe tijden begon tijdens de zomerstop aanvankelijk als vervanger voor GTST. Na veertig afleveringen ging de serie verder op Videoland. Daar worden vanaf 24 februari wekelijks twee afleveringen op geplaatst. Het nieuwe seizoen telt 75 afleveringen.

Foto: BuzzE

Reacties