×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Christina Curry laat geen woord los over sekstape-affaire moeder

10.02.2017 -

Het lijkt erop dat Christina Curry zich voorlopig liefst even van de buitenwereld wil afsluiten na de sekstape-affaire van moeder Patricia Paay. 'It’s times like this that I really feel like shutting down', zo citeert de dochter van Patricia en Adam Curry op Instagram een quote van Star Wars-robot C-3PO. Verder commentaar laat de 26-jarige achterwege.


Patricia kwam donderdagmiddag in opspraak nadat een seksvideo op internet opdook. Vrijdag stapt ze naar de politie om aangifte te doen. De diva en haar raadsman Johan Langelaar kregen maandag te horen dat verschillende media een sekstape aangeboden hadden gekregen. Daarop stapte ze ook al naar de politie en deed ze aangifte van onder meer smaad.

Foto: BuzzE

Reacties