×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Baby André Hazes heeft 'niets anders dan lach op gezicht' op vakantie

10.02.2017 -

André Hazes III, het zoontje van André Hazes en Monique Westenberg, is voor het eerst op vakantie en daar geniet het ventje zichtbaar van. Op het zonovergoten Curaçao kijkt het jongetje volgens zijn moeder alleen maar dolblij.


'Onze zoon! Wat geniet hij in dit heerlijke weer. Niets anders dan een lach op zijn gezicht', schrijft Monique bij een lief plaatje van haar zoontje. 

Ook André deelt foto's van de vakantie. 'Wat een supervakantie! Heerlijke dagen, heerlijke mensen, heerlijk weer en mijn heerlijke gezin! Gezegend tot op het bot', laat hij weten. Afgelopen week liet hij ook al zien hoe stoer zijn ventje in de buggy ligt en dat ze voor het eerst samen de zee in zijn geweest. 

Onze zoon! Wat geniet hij in dit heerlijke weer. Niets anders dan een lach op zijn gezicht

Een foto die is geplaatst door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Wat een super vakantie!. Heerlijke dagen, heerlijke mensen, heerlijk weer en mijn heerlijke gezin! Gezegend tot op het bot!

Een foto die is geplaatst door Andre Hazes (@andrehazes01) op

El chapo!

Een foto die is geplaatst door Andre Hazes (@andrehazes01) op

Met mijn liefde voor het eerst in het water! Wat houd ik van dit ventje!

Een foto die is geplaatst door Andre Hazes (@andrehazes01) op

Foto: Instagram Monique Westenberg

Reacties