×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Relatie Mariah Carey is nep'

Volgens haar ex Nick Cannon

10.02.2017 -

De affaire van Mariah Carey met haar achtergronddanser Bryan Tanaka is verzonnen voor haar realityshow Mariah's World. Dat beweert de ex-man van de zangeres, presentator Nick Cannon.


"Dat hebben ze zo geschreven als soap; kijk de miljardair heeft niets door, maar daar is de knappe jonge danser", zei Nick in het radioprogramma van Howard Stern. De zangeres was verloofd met zakenman James Packer, maar die relatie eindigde tijdens de opnames van de show, die ook de prille liefde tussen Mariah en Bryan laat zien.

Volgens de vader van Mariahs twee kinderen is alles in de serie in elkaar gezet. "Die hele realityshow is nep. Ik ben producent, ik weet dat je een echt privégesprek nooit zo goed kan belichten. Dat gebeurt gewoon niet zo in het echte leven, ik geloof er niks van."

Ondanks deze uitspraken meldt Nick dat Mariah en hij een goede relatie hebben. "We praten elke dag. Ze heeft me twee geweldige, prachtige kinderen geschonken. Ik hou van Mariah, dat zal nooit stoppen."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties