×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Aretha Franklin gaat met pensioen

09.02.2017 -

Aretha Franklin stopt dit jaar met zingen. In september wil ze nog een album uitbrengen, maar eind 2017 is het klaar met haar prachtige carrière.


Dat heeft de Queen of Soul gezed tegen televisiestation WDIV Local 4 uit Detroit. 'Ik moet je vertellen dat ik eind dit jaar met pensioen ga', heeft de zangeres gezegd. 

Het wordt een bijzonder album, want Stevie Wonder werkt er ook aan mee. Ondanks dat ze zegt dat ze met pensioen gaat, stopt Aretha er niet helemaal mee. Ze is van plan om 'bepaalde dingen te doen, vaak één keer per maand, voor zes maanden per jaar', maar ze wil gewoon meer tijd doorbrengen met haar kleinkinderen. 

'Ik ben heel blij met het respect dat ik heb gekregen voor waar mijn carrière is begonnen en daar die nu is', zegt Aretha. 'Maar ik ga niet zomaar niks doen nu. Dat zou ook niet goed zijn.' 

Het nieuwe album zal gaan bestaan uit nieuwe liedjes en is opgenomen in Detroit. De zangeres is al meer dan 60 jaar actief in de muziekindustrie. You Make Me Feel Like A Natural Woman en Respect zijn slechts enkele van haar hits. 

Foto: YouTube

Reacties