×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Brooklyn Beckham steunt vader met liefdevolle foto uit de oude doos

08.02.2017 -

David Beckham krijgt het zwaar te verduren na de uitgelekte mails dat zijn werk voor Unicef niet alleen maar was om te helpen. Nu de voormalig voetballer bakken met kritiek over zich heen krijgt, is het zoon Brooklyn die zijn vader steunt met een lieve foto.


De 17-jarige zoon van David en Victoria plaatste vandaag een foto van hemzelf als baby'tje samen met zijn vader. Het kiekje is geschoten op de bruiloft van zijn ouders. Brooklyn heeft er twee hartjes bij geplaatst. 

David Beckham ligt zwaar onder vuur nadat er e-mails van hem zijn uitgelekt. Daaruit blijkt dat David zijn werk voor Unicef niet alleen maar doet om anderen te helpen, maar ook om er zelf beter van te worden. Hij zou gezegd hebben dat het belachelijk is dat hij nog niet geridderd is. 

Foto: Instagram David Beckham

Reacties