×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Peter Koelewijn gaat trouwen

08.02.2017 -

Peter Koelewijn is van plan weer te gaan trouwen. De rocker wil zijn jawoord geven aan zijn Els. 'Wellicht dit jaar nog, want op mijn leeftijd moet je niet te lang wachten', zegt hij in een interview met Weekend.


Drie jaar geleden stierf zijn vrouw Mieke onverwacht op 69-jarige leeftijd. Peter heeft daarom, op zijn 76ste, wel door dat het snel kan gaan. Trouwen met zijn 17 jaar jongere vriendin Els moet daarom maar snel gebeuren. 

'Misschien dit jaar nog', zegt Peter hierover. 'Ze verdient het. En ik ook.' De twee wonen al samen in de villa van de muzikant in Soest, maar die staat inmiddels wel te koop. Vanwege zijn leeftijd wil Peter graag een woning die gelijkvloers is. 

Lees het hele interview met Peter Koelewijn in de nieuwe Weekend. Die ligt nú in de winkel. 

Foto: Reni van Maren

Reacties