×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dit is Tijl Beckand's geheime liefde

08.02.2017 -

Jarenlang heeft Tijl Beckand het geheim van zijn stiekeme minnares verborgen weten te houden, totdat Weekend vorig week onthulde dat hij al tijdenlang een dubbelleven leidt. Schoorvoetend gaf Tijl toe dat hij inderdaad een geheime liefde heeft. Maar wie is deze vrouw?


Het nieuws kwam voor Tijl zijn vrouw Nicolette als een schok en zij gaf hem meteen het ultimatum: zij of ik. Vooral dat de presentator al jarenlang een affaire heeft moet pijnlijk zijn geweest. Er is dus allerminst sprake van een bevlieging. Jaren geleden zou hij al zijn gevallen voor zijn tien jaar jongere televisie-collega Markell.

'Het was voor iedereen duidelijk dat Tijl en zij elkaar leuk vonden', vertelt een collega, die toentertijd met de twee samenwerkte, aan Weekend. De 32-jarige Markell wil zelf weinig kwijt over de kwestie. Lees haar reactie en de rest van het verhaal in de nieuwe Weekend, die nu in de winkel ligt.

Foto: BSR en Facebook

Reacties