×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Adele sloeg aanbod sponsors en realityshow af

07.02.2017 -

Adele houdt haar gezinsleven graag privé. De 28-jarige zangeres kreeg volgens het Britse dagblad The Daily Star vorig jaar diverse aanbiedingen voor sponsorcontracten ter waarde van veertig miljoen pond (46 miljoen euro).


Ook zou een televisiestation een grote som geld hebben geboden om een realityshow te maken over het leven van de zangeres samen met haar 42-jarige vriend Simon Konecki en hun vierjarige zoontje Angelo.

Maar Adele sloeg de aanbiedingen af. 'Ze zou het hele jaar wel kunnen vullen met deze aanbiedingen en televisiewerk zonder te hoeven zingen - de deals blijven binnenstromen', aldus een bron.

Met name Amerikaanse bedrijven zouden gecharmeerd zijn van de onbeschaamde stijl van de Grammy-winnares. 'De nuchtere manier waarmee ze omgaat met haar succes en haar moederschap zijn grote pluspunten voor marketingbedrijven', vertelt een ingewijde.

Foto: BuzzE

Reacties