×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter Angela Groothuizen in ziekenhuis beland in Thailand

06.02.2017 -

Het gaat niet goed met Nona, de dochter van Angela Groothuizen. De 18-jarige is in het ziekenhuis beland met een maaginfectie.


Dat laat Angela weten op Instagram. Ze plaatste een foto van haar dochter die wordt weggereden op een ziekenhuisbed aan het infuus. 'Op 1 dag je padi halen en in het ziekenhuis belanden met een fikse maaginfectie. Ziek bloedje', schrijft ze erbij. 

Angela is samen met haar dochter op vakantie. De twee bezoeken samen feestjes, bekijken de historische gebouwen en duiken dus samen. Aan de foto's te zien hebben ze een mooie tijd samen, maar de hele vakantie gaat al niet van een leien dakje. In Myanmar, waar de twee een paar weken geleden waren, was hun bagage niet aangekomen. Nu ligt Nona dus in het ziekenhuis. Hopelijk herstelt ze snel. 

Nona is de jongste dochter van Angela en haar man Rob Mooij. Ze hebben ook nog een dochter Lola, die 3 jaar ouder is dan haar zusje. 

 

Op 1 dag je padi halen en in het ziekenhuis belanden met een fikse maaginfectie. #ziekbloedje

Een foto die is geplaatst door Angela Groothuizen (@angelagroothuizen) op

Foto: Instagram Angela Groothuizen

Reacties