×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Martin Gaus maakt comeback met hondenshow

06.02.2017 -

Martin Gaus (72) maakt een comeback met een dierenprogramma. Gaus presenteert met YouTube-ster Dionne Slagter de hondenshow Fikkie TV die vanaf dinsdag te zien is op het gelijknamige YouTube-kanaal en iedere zondagmiddag (15.45 uur) op RTL5.


Martin Gaus staat bekend als dé hondenkenner van Nederland en presenteerde jarenlang de programma's Dierenmanieren en de Natte neuzen show. In Fikkie TV levert Gaus commentaar bij een race van honden op een parcours met hindernissen. Daarnaast interviewt hij hun baasjes die met de race 2000 euro kunnen winnen.

Martin Gaus gaat ook langs bij diverse bekende Nederlanders met honden, onder wie Nicolette Kluijver, Bridget Maasland en Robert ten Brink. Zij praten met Martin over de band die zij met hun hond hebben en bij eventueel opvoedkundige vragen krijgen zij advies.

Dionne Slagter is onder meer te zien in de zogenaamde Fikkie Pitstop, waar zij samen met dierenarts Marnix Lamberts de deelnemende honden onderzoekt.

Foto: BuzzE

Reacties