×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lady Gaga kondigt wereldtournee aan

06.02.2017 -

Lady Gaga heeft na haar optreden tijdens de Superbowl een wereldtournee aangekondigd. De zangeres postte op Twitter een foto van haar, met de tekst: 'Lady Gaga Joanne world tour.' Gaga bevestigde daarmee geruchten die al een tijd de ronde deden.


Joanna is de naam van haar laatste album. Eén van de nummers op het album gaat over Trayvon Martin, de tiener wiens dood in 2012 aan de wieg stond van de Black Lives Matter-beweging.

Data en locaties van de tournee zijn nog niet bekendgemaakt. Het is dus ook nog onbekend of de superster Nederland aandoet. De laatste keer dat Lady Gaga in ons land optrad was in juli 2015, toen ze met Tony Bennett optrad tijdens het North Sea Jazz Festival in Ahoy Rotterdam.

Foto: BuzzE

Reacties