Kijken: de spectaculaire halftime show van Lady Gaga

De Verenigde Staten stonden op z'n kop gisteravond. Niet alleen vanwege de legendarische overwinning van de New England Patriots bij de Super Bowl, maar ook vanwege de halftime show van Lady Gaga. Ieder jaar kijken de sportfans ook uit naar het optreden van een superster in de pauze van de wedstrijd en dit jaar mocht Lady Gaga er een feestje van maken. En dat deed ze!

De excentrieke Gaga startte haar optreden met een eerbetoon aan haar mooie land waar iedereen welkom is door God Bless America te zingen. Waarschijnlijk is dit een uithaal naar Donald Trump, omdat Lady Gaga erom bekend staat tegen de Amerikaanse president te zijn en tegen zijn immigratieban. 

Misschien nog wel opvallender dan haar openingsnummer, was de openingsplek. Lady Gaga stond namelijk op het dak van het stadion in Houston. Daar sprong ze daarna ook van af, terwijl ze vastzat aan twee stevige touwen. 

Daarna zong de blondine vooral oude nummers als Bad Romance en Born This Way. Het enige echt nieuwe nummer dat voorbijkwam was Million Reasons, van haar nieuwste album Joanne. 

Afgelopen week hintte Stefani Germanotta, zoals Lady Gaga eigenlijk heet, nog op een gastoptreden van Beyoncé bij de halftime show. Ondanks dat ze wel het nummer Telephone, haar duet met Bey, zong was Beyoncé niet aanwezig tot grote teleurstelling van veel fans.