×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Begrafenis George Michael opnieuw uitgesteld

06.02.2017 -

De begrafenis van de in december overleden Britse zanger George Michael is opnieuw uitgesteld. De familie van de zanger zal tot zeker eind februari moeten wachten voor het lichaam van Michael door de lijkschouwer wordt vrijgegeven.


George Michael werd op 25 december dood aangetroffen in zijn huis in Oxfordshire, hij werd 53 jaar oud. De lijkschouwer voerde een uitgebreide autopsie uit en liet toxocologisch onderzoek doen om de doodsoorzaak te kunnen vaststellen. "De resultaten van die onderzoeken worden pas over enkele weken verwacht", zegt een betrokkene bij het onderzoek.

De politie denkt niet dat er sprake is van een misdrijf, maar verhoorde wel de partner van Michael, Australiër Fadi Fawaz tot twee keer toe. Ook werden buren ondervraagd naar het wel en wee van de zanger.

Over de uitvaart van Michael is nog weinig bekend. Ook is onduidelijk of de uitvaartdienst voor de zanger wordt georganiseerd in Londen of in een kerkje nabij zijn huis in het dorpje Goring-on-Thames. De honderden boeketten, kaarten en cadeaus die door fans zijn achtergelaten voor het huis van de zanger in Londen zijn inmiddels verplaatst omdat ze de toegang tot het huis blokkeerden.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties