×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Selma Blair blijft huilen na rotdag

05.02.2017 -

Het zit Selma Blair niet mee. De 44-jarige actrice kreeg vrijdag de ene na de andere tegenslag voor haar kiezen en is daarom ruim een dag later nog van slag.


Selma’s reeks onfortuinlijke gebeurtenissen begon bij een benzinepomp. De Cruel Intentions-actrice reed weg voordat ze het vulpistool terug op zijn plaats had gehangen. “En ik werd beschimpt voor het dragen van bont, maar dat was raar want ik droeg teddybont. En toen heb ik de kapotte benzinepomp betaald, dus was ik ruim vijfhonderd dollar kwijt aan benzine”, somde Selma op bij haar Instagramvideo.

De rampdag van de actrice, die zich ergerde aan haar verstrooidheid, werd echter nog erger. “Ik barstte na het bestellen in tranen uit tegenover een barista. Iedereen voelde zich ongemakkelijk. Ik ben nog steeds aan het huilen.”

Eenmaal thuis werd het niet veel beter voor Selma. “Ik heb geen hondenvoer meer. En de excedrin (een medicijn tegen migraine, red) is op.” De actrice smeekte haar volgers om opbeurende berichten. “Kan iemand me alsjeblieft vertellen dat het allemaal overwaait?”

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties