×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robin Thicke ziet zoon ondanks contactverbod

05.02.2017 -

Robin Thicke is zaterdag op stap geweest met zijn zoon. Ondanks dat het de zanger voorlopig verboden is contact op te nemen met de zesjarige Julian, gingen vader en zoon naar een speelpark.


Volgens TMZ is Robins ex Paula Patton wat milder geworden. Op haar verzoek kreeg Robin vorige week een contactverbod opgelegd. De Blurred Lines-zanger wordt door onder meer Paula beschuldigd van kindermishandeling. Op zijn beurt beschuldigt de zanger zijn ex van psychische mishandeling van hun zoon.

Ondanks de beschuldigingen, officiële onderzoeken en rechtszaken over en weer zou Paula besloten hebben dat Julian een band met zijn vader moet houden. Robin zou drie dagen per week onder toezicht contact hebben met Julian.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties