×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Schoonzus Michael Bublé: 'Zoontje Noah is kankervrij'

03.02.2017 -

Wat een prachtig nieuws zou dat zijn. Volgens de tante van Michael Bublé's zoontje, Daniela Lopilato, is de kanker weg bij Noah. Het driejarige ventje leed aan leverkanker.


Dat meldt Daily Mail naar aanleiding van berichtgeving door tv-show Nosotros A La Mañana. Daniela, de zus van Michael zijn vrouw Luisana, zou volgens een journalist tegen hem gezegd hebben: 'De kanker is weg'. 

Noah had leverkanker en zijn vader Michael had vanwege dit vreselijke nieuws al zijn verplichtingen afgezegd. De journalist zei dat hij woord voor woord voor ging lezen wat Daniele tegen hem gezegd zou hebben: 'Ze zei: 'Ja, Noah is aan het herstellen en we zijn heel blij dat dit het geval is. Zijn ouders zullen spreken wanneer zij dat willen.''

'Er is een zin waarvan ik denk dat die geweldig is', vertelt de journalist. 'Het heeft te maken met de informatie die een collega van mij heeft gekregen en er is geen officiële bevestiging want Noah zijn ouders hebben nog niks gezegd, maar hij is in principe aan de beterende hand. De zin is: 'De kanker is weg''.

Daniela zegt op Twitter niet blij te zijn dat haar naam is gebruikt. Wel geeft ze aan dat Noah aan de beterende hand is en dat zijn ouders zullen spreken wanneer zij daar aan toe zijn. 

 

Foto: Instagram Michael Bublé

Reacties